završni rad
Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline

Martina Marić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Marić, M. (2017). Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260

Marić, Martina. "Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260

Marić, Martina. "Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260

Marić, M. (2017). 'Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260

Marić M. Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260

M. Marić, "Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260