Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Marić, M. (2017). Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260
Marić, Martina. "Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260
Marić, Martina. "Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260
Marić, M. (2017). 'Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260
Marić M. Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260
M. Marić, "Utjecaj pripreme i vremena stajanja na parametre boje i ukupne fenole napitka od lista masline", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:698260