prikaz prve stranice dokumenta Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela

Gašpari, Slavica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Gašpari, S. (2010). Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari, S. (2010). 'Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Gašpari S. Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

S. Gašpari, "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.