Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Gašpari, S. (2010). Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari, Slavica. "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari, S. (2010). 'Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
Gašpari S. Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437
S. Gašpari, "Različite tehnike proizvodnje etanola na svježem soku šećerne repe i razvoj njihovih matematičkih modela", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:200437