Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Bujan, M. (2010). Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan, M. (2010). 'Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
Bujan M. Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239
M. Bujan, "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239