Warning message

Nemate dozvolu za prikaz ovog resursa!
prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline

Dalić, Tomislav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Dalić, T. (2007). Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, Tomislav. "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, Tomislav. "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, T. (2007). 'Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić T. Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 12.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

T. Dalić, "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.