diplomski rad
Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji

Edina Avdić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Avdić, E. (2007). Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428554

Avdić, Edina. "Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428554

Avdić, Edina. "Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428554

Avdić, E. (2007). 'Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428554

Avdić E. Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428554

E. Avdić, "Primjena nativnih i modificiranih škrobova u konditorskoj industriji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:428554