Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Turk, M. (2016). Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk, Martina. "Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk, Martina. "Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk, M. (2016). 'Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
Turk M. Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 23.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986
M. Turk, "Određivanje kemijskog sastava bezglutenskog kruha povećane nutritivne vrijednosti", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967986