završni rad
Udio kuhinjske soli u kruhu

Marija Delaš Aždajić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Delaš Aždajić, M. (2017). Udio kuhinjske soli u kruhu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583701

Delaš Aždajić, Marija. "Udio kuhinjske soli u kruhu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583701

Delaš Aždajić, Marija. "Udio kuhinjske soli u kruhu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583701

Delaš Aždajić, M. (2017). 'Udio kuhinjske soli u kruhu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 27.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583701

Delaš Aždajić M. Udio kuhinjske soli u kruhu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 27.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583701

M. Delaš Aždajić, "Udio kuhinjske soli u kruhu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:583701