prikaz prve stranice dokumenta Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase

Hlupić, Gordana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Hlupić, G. (2006). Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180226

Hlupić, Gordana. "Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180226

Hlupić, Gordana. "Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180226

Hlupić, G. (2006). 'Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180226

Hlupić G. Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180226

G. Hlupić, "Temperiranje crne i mliječne čokoladne mase", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:180226

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.