Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Galić, L. (2017). Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042
Galić, Lucija. "Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042
Galić, Lucija. "Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042
Galić, L. (2017). 'Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042
Galić L. Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042
L. Galić, "Odabir najboljih kombinacija bijelih vina i čokolada primjenom senzorske analize", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:001042