Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Trčak, M. (2017). Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462
Trčak, Mihaela. "Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462
Trčak, Mihaela. "Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462
Trčak, M. (2017). 'Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462
Trčak M. Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462
M. Trčak, "Uzgoj kokulture kefirnih zrnaca i kombuche u crnom čaju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:000462