diplomski rad
Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira

Dragana Zadro (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju
Citirajte ovaj rad

Zadro, D. (2016). Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242

Zadro, Dragana. "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242

Zadro, Dragana. "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242

Zadro, D. (2016). 'Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242

Zadro D. Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 12.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242

D. Zadro, "Izolacija i karakterizacija proteolitičkih sojeva bakterija i kvasaca iz ovčjeg i kozjeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:664242