Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Vincek, M. (2005). Utjecaj amilaze različitog podrijetla na reološka svojstva tijesta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256040
Vincek, Mišela. "Utjecaj amilaze različitog podrijetla na reološka svojstva tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256040
Vincek, Mišela. "Utjecaj amilaze različitog podrijetla na reološka svojstva tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2005. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256040
Vincek, M. (2005). 'Utjecaj amilaze različitog podrijetla na reološka svojstva tijesta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256040
Vincek M. Utjecaj amilaze različitog podrijetla na reološka svojstva tijesta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2005 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256040
M. Vincek, "Utjecaj amilaze različitog podrijetla na reološka svojstva tijesta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2005. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:256040