Akrilamidi u pekarskim proizvodima

Sabrina Beljan (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Beljan, S. (2017). Akrilamidi u pekarskim proizvodima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947406

Beljan, Sabrina. "Akrilamidi u pekarskim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947406

Beljan, Sabrina. "Akrilamidi u pekarskim proizvodima." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947406

Beljan, S. (2017). 'Akrilamidi u pekarskim proizvodima', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947406

Beljan S. Akrilamidi u pekarskim proizvodima [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 04.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947406

S. Beljan, "Akrilamidi u pekarskim proizvodima", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:947406

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.