završni rad
Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom

Ana Pinčar (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad...

Pinčar, A. (2017). Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549

Pinčar, Ana. "Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549

Pinčar, Ana. "Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549

Pinčar, A. (2017). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549

Pinčar A. Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 22.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549

A. Pinčar, "Određivanje antioksidativne aktivnosti bezglutenskog kiselog tijesta i kruha DPPH metodom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:416549