prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari

Kurtoić, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Kurtoić, D. (2017). Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić, Domagoj. "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić, Domagoj. "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić, D. (2017). 'Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Kurtoić D. Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

D. Kurtoić, "Utjecaj netoplinskih tehnologija na fizikalna svojstva sojinog mlijeka sa različitim udjelima suhe tvari", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:876814

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.