diplomski rad
Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi

Tripičić, Bruna
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Tripičić, B. (2017). Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić, Bruna. "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić, Bruna. "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić, B. (2017). 'Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.06.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Tripičić B. Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 18.06.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

B. Tripičić, "Povezanost unosa voća i povrća i mineralne gustoće kosti u žena starije dobi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:584351

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.