diplomski rad
Trendovi u prehrani: ekološka hrana

Neven Kosovec (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad

Kosovec, N. (2017). Trendovi u prehrani: ekološka hrana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967384

Kosovec, Neven. "Trendovi u prehrani: ekološka hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967384

Kosovec, Neven. "Trendovi u prehrani: ekološka hrana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967384

Kosovec, N. (2017). 'Trendovi u prehrani: ekološka hrana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967384

Kosovec N. Trendovi u prehrani: ekološka hrana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967384

N. Kosovec, "Trendovi u prehrani: ekološka hrana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:967384