Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Modec, M. (2017). Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163
Modec, Matea. "Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163
Modec, Matea. "Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163
Modec, M. (2017). 'Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163
Modec M. Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163
M. Modec, "Optimizacija ekstrakcijskih uvjeta hemicelulozne frakcije mahune graška", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:175163