Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Marasović, I. (2017). Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025
Marasović, Iva. "Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025
Marasović, Iva. "Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025
Marasović, I. (2017). 'Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025
Marasović I. Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2017 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025
I. Marasović, "Održivost svježeg sira pakiranog u vakuumu i modificiranoj atmosferi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:681025