Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja

Domagoj Gabrić (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Gabrić, D. (2011). Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, Domagoj. "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić, D. (2011). 'Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

Gabrić D. Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 17.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342

D. Gabrić, "Odabir mješovite starter kulture optimalnih značajki za proizvodnju kruha tehnologijom dopečenja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:056342