prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava
Pristup korisnicima matične ustanove
disertacija
Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Brkić Bubola, K. (2011). Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482

Brkić Bubola, Karolina. "Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482

Brkić Bubola, Karolina. "Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482

Brkić Bubola, K. (2011). 'Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482

Brkić Bubola K. Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 24.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482

K. Brkić Bubola, "Karakterizacija djevicčnskih maslinovih ulja istarskih autohtonih sorti na temelju hlapivih tvari i senzorskih svojstava", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141482

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.