disertacija
Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa

Ana Ranogajec (2011)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Citirajte ovaj rad

Ranogajec, A. (2011). Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa (Disertacija). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154430

Ranogajec, Ana. "Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154430

Ranogajec, Ana. "Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154430

Ranogajec, A. (2011). 'Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154430

Ranogajec A. Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2011 [pristupljeno 20.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154430

A. Ranogajec, "Utjecaj sastava proteina samoniklih gljiva hrvatske na intenzitet umami okusa", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:154430