prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način

Krajnović, Mirela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Krajnović, M. (2014). Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način (Završni specijalistički). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:360577

Krajnović, Mirela. "Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:360577

Krajnović, Mirela. "Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:360577

Krajnović, M. (2014). 'Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:360577

Krajnović M. Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 09.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:360577

M. Krajnović, "Utjecaj hlapljivih komponenti i metanola na senzorsku kvalitetu rakija proizvedenih od šljiva na tradicionalan i Industrijski način", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:360577

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.