završni rad
Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka

Dorić, Iva
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Dorić, I. (2018). Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350

Dorić, Iva. "Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350

Dorić, Iva. "Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350

Dorić, I. (2018). 'Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350

Dorić I. Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350

I. Dorić, "Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.