Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Dorić, I. (2018). Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350
Dorić, Iva. "Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350
Dorić, Iva. "Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350
Dorić, I. (2018). 'Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350
Dorić I. Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350
I. Dorić, "Utjecaj mlijeka na nutritivni status čovjeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:562350