završni rad
Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda

Alma Marevci (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Marevci, A. (2018). Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500645

Marevci, Alma. "Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500645

Marevci, Alma. "Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500645

Marevci, A. (2018). 'Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500645

Marevci A. Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500645

A. Marevci, "Kemijski sastav cvjetnog i livadnog meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:500645