završni rad
Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata

Brezović, Tena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Brezović, T. (2018). Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović, Tena. "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović, Tena. "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović, T. (2018). 'Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Brezović T. Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

T. Brezović, "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.