Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Brezović, T. (2018). Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777
Brezović, Tena. "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777
Brezović, Tena. "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777
Brezović, T. (2018). 'Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777
Brezović T. Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777
T. Brezović, "Optimiranje proizvodnje napitaka na bazi sirutke i voćnog koncentrata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:529777