završni rad
Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče

Ekić, Sara (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Ekić, S. (2018). Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489

Ekić, Sara. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489

Ekić, Sara. "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489

Ekić, S. (2018). 'Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489

Ekić S. Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 26.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489

S. Ekić, "Fizikalno-kemijska i senzorska svojstva napitka od lista masline s dodatkom soka naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:914489

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.