Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za biološku obradu otpadnih voda
Citirajte ovaj rad
Pavković, N. (2018). Utjecaj otopljenog kisika na autotrofnu nitrifikaciju (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981048
Pavković, Nikolina. "Utjecaj otopljenog kisika na autotrofnu nitrifikaciju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981048
Pavković, Nikolina. "Utjecaj otopljenog kisika na autotrofnu nitrifikaciju." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981048
Pavković, N. (2018). 'Utjecaj otopljenog kisika na autotrofnu nitrifikaciju', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981048
Pavković N. Utjecaj otopljenog kisika na autotrofnu nitrifikaciju [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 28.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981048
N. Pavković, "Utjecaj otopljenog kisika na autotrofnu nitrifikaciju", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:981048