Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Šegmanović, V. (2018). Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u analizi sokova od jabuka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700777
Šegmanović, Viktor. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u analizi sokova od jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700777
Šegmanović, Viktor. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u analizi sokova od jabuka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700777
Šegmanović, V. (2018). 'Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u analizi sokova od jabuka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700777
Šegmanović V. Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u analizi sokova od jabuka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700777
V. Šegmanović, "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u analizi sokova od jabuka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700777