Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Susak, N. (2018). Utjecaj lokacije uzgoja i termina berbe na fenolne spojeve lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149939
Susak, Nejla. "Utjecaj lokacije uzgoja i termina berbe na fenolne spojeve lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149939
Susak, Nejla. "Utjecaj lokacije uzgoja i termina berbe na fenolne spojeve lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149939
Susak, N. (2018). 'Utjecaj lokacije uzgoja i termina berbe na fenolne spojeve lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149939
Susak N. Utjecaj lokacije uzgoja i termina berbe na fenolne spojeve lista tršlje (Pistacia lentiscus L.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149939
N. Susak, "Utjecaj lokacije uzgoja i termina berbe na fenolne spojeve lista tršlje (Pistacia lentiscus L.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:149939