završni rad
Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda

Ivana Miksera (2018)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad

Miksera, I. (2018). Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323075

Miksera, Ivana. "Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323075

Miksera, Ivana. "Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323075

Miksera, I. (2018). 'Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323075

Miksera I. Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323075

I. Miksera, "Parametri kvalitete bagremovog i šumskog meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:323075