diplomski rad
Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka

Ana Ćužić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad

Ćužić, A. (2016). Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302858

Ćužić, Ana. "Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302858

Ćužić, Ana. "Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302858

Ćužić, A. (2016). 'Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302858

Ćužić A. Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302858

A. Ćužić, "Antioksidacijski potencijal ukupnih fenola izoliranih iz gloga (Crataegi folium cum flore) primjenom ultrazvuka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:302858