završni rad
Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija

Mustapić, Ksenija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Mustapić, K. (2019). Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031

Mustapić, Ksenija. "Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031

Mustapić, Ksenija. "Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031

Mustapić, K. (2019). 'Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031

Mustapić K. Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031

K. Mustapić, "Udio ulja u hrvatskim sortama uljnog maka s različitih lokacija", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:447031

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.