prikaz prve stranice dokumenta Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane

Mišković, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju

Citirajte ovaj rad

Mišković, P. (2019). Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković, Paula. "Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković, Paula. "Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković, P. (2019). 'Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Mišković P. Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 29.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

P. Mišković, "Biološki učinci i zdravstveni rizici bioaktivnih spojeva biljke Cannabis sativa L. i potencijalna uporaba kao sastojaka funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:533242

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.