Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dragičević, M. (2019). Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389
Dragičević, Marina. "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389
Dragičević, Marina. "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389
Dragičević, M. (2019). 'Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389
Dragičević M. Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389
M. Dragičević, "Utjecaj tretmana ozoniranom vodom na kvalitetu minimalno procesiranog krumpira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:226389