Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Šarin, V. (2019). Provođenje probira za šećernu bolest te procjena prehrambenih navika među općom populacijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157851
Šarin, Valentina. "Provođenje probira za šećernu bolest te procjena prehrambenih navika među općom populacijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157851
Šarin, Valentina. "Provođenje probira za šećernu bolest te procjena prehrambenih navika među općom populacijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157851
Šarin, V. (2019). 'Provođenje probira za šećernu bolest te procjena prehrambenih navika među općom populacijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157851
Šarin V. Provođenje probira za šećernu bolest te procjena prehrambenih navika među općom populacijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157851
V. Šarin, "Provođenje probira za šećernu bolest te procjena prehrambenih navika među općom populacijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:157851