Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Tokić, V. (2019). Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193847
Tokić, Valentina. "Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193847
Tokić, Valentina. "Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193847
Tokić, V. (2019). 'Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193847
Tokić V. Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193847
V. Tokić, "Udjel ukupnih fenolnih spojeva i antioksidativna aktivnost kriomljevenih ljuski heljde tretiranih hemicelulazom i celulazom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:193847