Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa

Dina Dizdarić (2019)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Kabinet za procese pripreme hrane
Citirajte ovaj rad

Dizdarić, D. (2019). Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318948

Dizdarić, Dina. "Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318948

Dizdarić, Dina. "Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318948

Dizdarić, D. (2019). 'Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318948

Dizdarić D. Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 07.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318948

D. Dizdarić, "Kvaliteta i sigurnost sous vide pripremljenog mesa", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:318948

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.