prikaz prve stranice dokumenta Senzorska procjena meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Senzorska procjena meda

Lovrek, Lea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Lovrek, L. (2015). Senzorska procjena meda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421832

Lovrek, Lea. "Senzorska procjena meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421832

Lovrek, Lea. "Senzorska procjena meda." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421832

Lovrek, L. (2015). 'Senzorska procjena meda', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.12.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421832

Lovrek L. Senzorska procjena meda [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2015 [pristupljeno 03.12.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421832

L. Lovrek, "Senzorska procjena meda", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:421832

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.