završni rad
Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca

Vukoje, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Vukoje, K. (2019). Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441

Vukoje, Kristina. "Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441

Vukoje, Kristina. "Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441

Vukoje, K. (2019). 'Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441

Vukoje K. Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441

K. Vukoje, "Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.