Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Vukoje, K. (2019). Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441
Vukoje, Kristina. "Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441
Vukoje, Kristina. "Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441
Vukoje, K. (2019). 'Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441
Vukoje K. Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441
K. Vukoje, "Određivanje fermentativne sposobnosti nekih ne-Saccharomyces kvasaca", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:906441