prikaz prve stranice dokumenta Polifenolni sastav vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Polifenolni sastav vina

Macut, Nina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Macut, N. (2019). Polifenolni sastav vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut, Nina. "Polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut, Nina. "Polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut, N. (2019). 'Polifenolni sastav vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Macut N. Polifenolni sastav vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 19.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

N. Macut, "Polifenolni sastav vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071945

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.