završni rad
Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina

Bekavac, Klara
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Bekavac, K. (2019). Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351906

Bekavac, Klara. "Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351906

Bekavac, Klara. "Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351906

Bekavac, K. (2019). 'Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351906

Bekavac K. Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351906

K. Bekavac, "Utjecaj mikrooksigenacije na polifenolni sastav vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351906

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.