diplomski rad
Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani

Pavlinić, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Pavlinić, M. (2018). Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166

Pavlinić, Mateja. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166

Pavlinić, Mateja. "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166

Pavlinić, M. (2018). 'Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 15.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166

Pavlinić M. Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 15.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166

M. Pavlinić, "Primjena blisko-infracrvene spektroskopije u detekciji akrilamida u hrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:798166

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.