diplomski rad
Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline

Gale, Angelo
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Gale, A. (2018). Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712532

Gale, Angelo. "Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712532

Gale, Angelo. "Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712532

Gale, A. (2018). 'Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712532

Gale A. Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 13.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712532

A. Gale, "Proteolitička aktivnost odabranih sojeva bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712532

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.