prikaz prve stranice dokumenta Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura

Levak, Monika
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Levak, M. (2018). Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622

Levak, Monika. "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622

Levak, Monika. "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622

Levak, M. (2018). 'Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622

Levak M. Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 23.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622

M. Levak, "Aroma tradicionalnih kobasica od mesa divljači proizvedenih uz dodatak različitih starter kultura", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:364622

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.