Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad
Štefanko, A. (2014). Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034
Štefanko, Ana. "Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034
Štefanko, Ana. "Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034
Štefanko, A. (2014). 'Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 31.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034
Štefanko A. Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2014 [pristupljeno 31.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034
A. Štefanko, "Alergeni iz hrane životinjskog podrijetla i njihova stabilnost tijekom procesiranja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:189034