prikaz prve stranice dokumenta Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki

Tretnjak, Karmela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Tretnjak, K. (2019). Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak, Karmela. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak, K. (2019). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Tretnjak K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

K. Tretnjak, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti u ovčjoj i kozjoj sirutki", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:078758

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.