Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Jakupec, D. (2019). Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018634
Jakupec, Dino. "Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018634
Jakupec, Dino. "Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018634
Jakupec, D. (2019). 'Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018634
Jakupec D. Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018634
D. Jakupec, "Utjecaj predtretmana na sastav minimalno procesiranog krumpira prije i nakon termičke obrade", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:018634