Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane
Citirajte ovaj rad
Vranešević, M. (2019). Procjena upalnog potencijala različitih prehrambenih obrazaca upalnim indeksom prehrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522629
Vranešević, Mia. "Procjena upalnog potencijala različitih prehrambenih obrazaca upalnim indeksom prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522629
Vranešević, Mia. "Procjena upalnog potencijala različitih prehrambenih obrazaca upalnim indeksom prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522629
Vranešević, M. (2019). 'Procjena upalnog potencijala različitih prehrambenih obrazaca upalnim indeksom prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522629
Vranešević M. Procjena upalnog potencijala različitih prehrambenih obrazaca upalnim indeksom prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 05.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522629
M. Vranešević, "Procjena upalnog potencijala različitih prehrambenih obrazaca upalnim indeksom prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:522629