diplomski rad
Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka

Soldo, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Soldo, M. (2019). Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368

Soldo, Marija. "Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368

Soldo, Marija. "Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368

Soldo, M. (2019). 'Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368

Soldo M. Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368

M. Soldo, "Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.