Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Soldo, M. (2019). Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368
Soldo, Marija. "Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368
Soldo, Marija. "Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368
Soldo, M. (2019). 'Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368
Soldo M. Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368
M. Soldo, "Karakterizacija i inkapsulacija polifenolnog ekstrakta i pektina ljuske crvenog luka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:209368